søndag, december 30, 2007

Mit hjemmelavet stencil kartotek

Det startede med at jeg fik en idé om at få mere orden i mine stencil. Jeg tog en Maskinopvasketabs-kasse, og skar den ned til 15 cm i højden. Jeg beklædte boksen med sort karton. Jeg har brugt 2 stykker karton i ( str. 12x12 inch) rundt om boksen. Kartonet er 18 cm højt og skal bøjes 3 cm om ned i boksen. Derefter stemplede jeg snirklerne (doodles) med ClearStamps (designed af Autumn Leaves, AL2612 Elegant Flourishes 0307) og hvid stempelfarve rundt om boksen. Jeg lod det tørre lidt. Derefter stemplede/skrev jeg teksten (stencil) vandret, med mit alfabet ClearStamps på forsiden af boksen. Efter dette tog jeg et stykke karton på 5x12 cm, og sværtede kanterne med hvid stempelfarve, og lod også det tørre lidt. Derpå stemplede jeg lodret teksten igen, og lod det tørre. Derefter satte jeg dette stykke karton på bagsiden af boksen.

Jeg dekorerede snirklerne (doodles )på min boks med "Glitter Stick" i black og diamond farve. Og jeg satte nogen små blomster (de hedder Got Flowers Deux fra Prima) blandede sorte, hvide og grå blomster i samme glas. Midten af blomsterne har jeg lavet med "Glitter Stick", og lod det tørre.


Jeg satte et bånd rundt om boksen, og bandt en sløjfe. Jeg har lavet faneblade til min boks, og har skrevet alfabetet fordelt på 9 faneblade. Fanebladene er 22,5 cm høje og 17,5 cm brede, og jeg har rundet hjørnerne på fanebladene. Stencilene i pakningerne er passende til A5 str. plastlommer. Jeg har lavet et register over mine stencil i str. A5.
Nu er stencil boksen færdig. Held og lykke med at lave den samme boks.