mandag, juli 21, 2008

Kort til erhvervelse af kørekort til bil og motorcykel

Kort til bil kørekorts erhvervelse til en pige som jeg har lavet med den helt nye Suzy stencil 006 fra Marianne Design. Bundkortet er hvidt og næste lag er pink. Klippekortet er fundet på nettet og printet på fotopapir. Der er prikket mønster/snirkler i det pink karton, så der er plads til motivet, og syet med metallic pink tråd. Klare perler er påsat i snirklerne med fotolim/silikonelim. Dobbelt organza sløjfe i pink. Tekster fra arket er sat ind foroven og i nøgleringen. Alle 3 kort her er der brugt Stenbodens nye ark nr. 466498.

Kort til bil kørekort erhvervelse til en dreng som jeg har jeg lavet med Anja Style FE6119 stencil Fantasy/vifte fra Marianne Design. Bundkortet er hvidt, næste lag er gult, næste sort og de embossede er hvide. Der er lavet 3 stk. med stencilen, som er lavet som speedometer, temperaturmåler og brændstofmåler. Speedometeret har jeg fundet på nettet og rettet det til i størrelse. Temperatur og brændstofmålere er lavet med forskellige farver karton, og tegnet skala med hvid gele-pen, og orange karton til måle-nåle. Der er stemplet temp. og fuel i sort med clearstamps alfabet. 2 sorte perler er påsat midten af sidefløjene med fotolim/silikonelim. Tekst fra arket er sat ind i nøgleringen. Gul satinbånd til sløjfen.
Kort til motorcykel-kørekort erhvervelse, hvor jeg har sat motorcyklen fra Stenbodens ark nr.466339 foran bilen, og et lille stykke sort karton som skygge, til at dække det, som stak udenfor af bilen. Bundkortet er rødt, næste lag er sort karton. Der er prikket 2 gange mønstret spejlvendt i grå marmorkarton, og syet med metallic sølv og rød tråd. Der er lavet et label i grå marmorkarton, med stemplet tekst "Let burn the road" i sort med clearstamps alfabet. Label er bundet på kortet med sølvtråd. Sorte perler er påsat i snirklerne med fotolim/silikonelim.